Emelie och Falko!

Väldigt längesen, men hur söta är dem inte? :)
/Liten random person

Uppdatering behövs?

Hejsan svejsan! Lite uppdatering på denna bloggen skadar väl inte, ni som fortfarande läser bloggen? Emelie suger på att uppdatera, men jag klandrar henne inte. Hon suger på det mesta, så man blir inte förvånad :)
Nej, förlåt Emelie. Hon har ingen dator, så det är därför!

Nu kommer jag ta över Emelies blogg, så ni får reda på vad som händer! Nej jag skoja bara, men kanske skriver in någon gång, eftersom Emelie inte skriver här! :)
Tar över Emelies liv eller något!



Vet ni vad som är lite roligt? Det var faktiskt jag som skrev det senaste på hennes blogg haha :) Vi var på en tävling tillsammans, men kommer inte ihåg någonting, då det var ett halvår sen! Så jag skippar i att skriva mer om det! ;)
Men nu ger jag er lite information vad som har hänt, så ni får reda på lite mer om Emelie.

Hon har faktiskt köpt Yana och det har gått jättebra för dem två. De kvalade gp-ponny, men kom tyvärr inte med :( Men de var jätteduktiga och det är ju hård konkurrens, eftersom det bara är 10 styckna av alla som
går vidare, till nästa kvalomgång!

Men de är sjukt fina tillsammans alltså :) Tror de skulle tävla antingen denna helgen, eller nästa och självklart håller vi tummarna för dem!



Sen har Emelie flyttat till Varberg och lämnat oss! :( Hon går på Sveriges ridgymnasium (SRG) i Varberg och trivs jättebra där.
Men lite synd, eftersom vi knappt kan träffa henne. Så Yana bor nu i Varberg och hon trivs också såklart. Värsta undebara stallerna enligt Emelie och någon dag skulle hon dra med mig dit sa hon. Hoppas på det :)

Yanis! :)<3

Har frågat Emelie hur hon ska göra med bloggen och hon sa att så fort hon får dator, så ska hon typ starta om från början. Ny design och allt. (Hon snackade iallafall om det, men man vet ju aldrig med Emelie). Ni lär ju märka om det händer något!
Jag tror inte riktigt det haha :) Men jag kanske skriver lite då och då i denna bloggen, ni lär ju iallafall märka det! Och sen kanske Emelie kommer också! ;)
Underligare saker har ju hänt..
Puss & Kram!

/Liten random person



RSS 2.0