At Sofias place!

Sitter och myser hos Sofia, super valborg!
Känns skönt att ha en lite lugn kväll med!
Vi snackar med gött folk och äter massa tjockis grejer.
Gör ni på valborg?
Kiss and love! :)

Dagens ridpass!

Mina fina ponnysar!

Torina gick som en klocka idag, lite jobbigare i början kanske men resten var hon jätte fin vi jobbade mycket med tempoväxlingar och red över upphöjda bommar. Tycker dom upphöjda bommarna var nödvndligt att göra nu, hjälper henne att lyfta mer på benen + att väldigt bra ben träning! :) I början fattade hon inte riktigt vad det handlade om men sen gjorde hon riktigt bra lyft! 

Yana däremot var lite jobbigare idag. Vi måste hitta tillbaka till vårat bra sammarbete nu känns det lite mer som vi jobbar mot varandra. Men i slutet var hon mycket finare och släppte bättre men får nog bli någon träning för therese! :) 

Kan inte beskriva min kärlek till dom här två! :) 
Måste ta lite bilder på Yana.      


Shopping på G!

Blir nog shopping för mig senare idag. Nu när det börjar bli varmare så börjar även mina kära hästar klia sig i man och svans så ska antagligen åka och köpa två svans skydd som dom kan ha när dom står i boxen.
Jag har ju min baby olja som är sjukt bra som jag verkligen hissar . Men det räcker inte så jag får införa svansskyddet så fort som möjligt!
kommer säkert bli annat smått och gott också! :)

Puss och kram! :)


Filmen är påväg!

Jag såg att det var några som ville ha film och såblir det! ska få in den på datorn idag, så den kommer komma så fort som möjligt!


Plugghäst!

Snacka om att jag kämpade hela kvällen i går med matten, var en riktig plugghäst! :) Därför bev det inte jätte många inlägg men lovar att det kommer bli mycket mer idag! ;)

Puss och kram!

    

hissar jacson!

 

Här är lite från deras nya kollektion, super hiss till dom!  kollektionen är stil ren och man upplever den som lyxig och dyr håller ni inte med mig? Den kommer nog snart få flytta in i min garderob :)


beröm, det viktigaste av allt!

Pratade med Daniela förut om att jag alltid ger mina hästar godis efter ridpasset. Då kom vi in på ämnet beröm och hur viktigt det är! Det bygger upp själva ridpasset/passen och ofta är det många som glömmer just det där med beröm. 

Om man inte berömmer hästen på något sätt under ett ridpass kan det va svårt för uppfatta när den har gjort rätt! te.x. man kan ha haft en jobbig vecka med sin häst men en dag så släpper det men man glömmer att beröma sin häst, det är där mycket av problemen sker! 
Därför är jag väldigt noga att ge mina hästar beröm! :)


Beröm ger framgång!
 <3  

 


Resultat!

Här kommer resultatet från helgen! Är jätte nöjd med min första tävling Med Torina. hon kändes pigg och fin och hoppade sjukt fint.
Första klassen var ju bara en clear round, hon kändes fin när jag red fram mjuk i sidorna etc. Men blev ju lite stressigt sedan på framhoppningen och hon blev lite över taggad och så, men väl inne på banan gick hon som en klocka, självklart pigg men kändes som jag hade kontoll och hon tog fina språng, kom dock lite nära på ett våg hinder men tydiligen har hon tyckt att sånt va lite läskigt innan :) Andra rundan var ju lagklassen en vanlig L:D, då var hela laget taggade till tusen och vi ville verkligen ta hem det!  Nu kändes hon ännu mjukare på framridningen och jag gjorde mycket tempo växlingar för att få henne lyssna på mig ;) FRamhoppningen kändes hon klockren hon var lagom pigg och hoppade med god maginal över varje hinder. Inne på banan blev både hon och jag mer taggade men denna rundan kändes ändå bäst, hon var väldigt pigg och var lite mer och hålla i nu men sprången var stora och komm klockrent på allt! :) Dock blev det en liten miss, vid hinder nummer 8 var det en lite snävare sväng och hon fick inte riktigt till det med galoppen + att jag nog höll lite mkt i svängen så det blev att hon saktade av till trav men först hade jag tänkt göra en volt men sen blev det att jag red på, var ju 70 och det kommer hon ju över i trav. Hann ju nämligen inte få fram henne innan hindret :) Blev ingen placering för vårat lag, men jag kom 13 av typ 29 starter så jag är nöjd(dock ingen placering). HAr varit en super helg med super människor! :D







Tummen ner för min sits på den här bilden!





Kommer fler bilder någon annan dag! :D


smygtitt! :D

Kommer i kväll om resultat och fler bilder, håll ut! :D skulle film uppskattas? kommentera om ni vill ha en! :D Men nu ska jag åka till stallet i det här fina vädret, hörs!  :)

 En tjej igår som tog den här igår, jätte fin tack! :D

Är med och tävlar!

Jag är med och tävlar om ett par tretorn stövlar från SKRH.blogg.se







Tagga, tagga, tagga!

Nu drar jag till stallet och gör det sista innan vi åker!

min lilla to do lista:

* mocka och fylla vatten.

* borta av Torina. 

* fixa ev. konoppa som har åkt ut.

* packa det sista och lasta in i bilen.

MEn vi kanske hörs under dagen annars hör vi i kväll och då tror jag det blir bilder och filmer med ! :D


sängen, here i come!

Efter en lång dag med massa bus ska jag äntligen gå och lägga mig i min säng! Har hunnit med massor idag, ridit båda hästarna, stall sysslorna, fixat torina, packat, smörjt och tagit in och ut hästar och massa mer! :D känner mig riktigt stolt, men imrn kommer det bli en låååång men rolig dag hoppas vi på + att man kommer träffa massa gött folk! :D

natti natti! :D 

 
kärlek!

bara 75 gånger kvar!

Ni börjar väl undra vad det handlar om? :) Var ju såhär att jag ramlade av Yana idag. Hon stegrade sig i en backe när vi var ute och skritta och sedan som den smarta hästen hon är så försökte hon galoppera ner för backen. Så jag vände tillbaka och försökte hoppa av men med min extrema smidighet och en galen häst föll jag på marken och hon sprang iväg! :) snacka om att jag var sur på henne sen när hon står och äter och typ hån flinar åt mig, jäkla häst men älskar henne ändå! :D  Så har ett Jätte mysigt sår i ryggen + små skrap sår men det stoppar inte mig från att tävla, får göra hur ont det vill! :) Brukar inte ramla av så ofta men när det väl händer är det inte mysigt, tor dock att jag ramlat av mer än 25 gågner! :)


denna lilla korv häst! :D 

Bild bomb!
















Fast det inte är speciellt högt så visar hon verkligen sin starka sida!
Love you!


Svar på kommentar!

Ida om Nu börjar allvaret!:
Vart ska du tävla? :)
IP: 95.130.64.129

Svar: ska åka iväg och tävla på bulycke ! :D



Gårdagens ridpass!

Igår var det en fantastisk dag!
Hann med allt jag skulle igår + att jag fick en liten överraskning. Nämligen att min knasiga vän Malin H kom och hälsade på hur roligt som helst. Verkligen saknar dom tiderna, man fick en lite flashback :) Jag hann rida igenom båda hästarna. Med Yana blev det ett dressyr i Ridhuset. hon var lite bråkig i början och kändes lite hår men hon släppte mer och mer. Men i höger varvet tror jag det var där var hon rätt jobbig i slutet men hon har ju inte gått på ett tag så lite förståeligt var det allt. Torina red jag igenom lite vi var rätt många i ridhuset så jag kände att jag inte helt fick chansen att rida helt som jag ville,  men sånt får man leva med! Hon kändes inte riktigt som vanligt, formen kändes lite falsk att hon bara gick och böjde på nacken och inte jobbade med med ryggen. Men fick lite saker och tänka på av Ylva och i slutet så jobbade hon på mycket bättre och där började hon kämpa mer. Tog också några skutt inför helgen, hon kändes fin och lagom med framåt bjudning + stora och fina språng.

Gulle häst! :D
Laddar upp lite vår bilder senare men här har ni ett smakprov! :)

Nu börjar allvaret!

På söndag blir det årets första tävling för mig, wii! Då börjar allvaret :) Gud jag är jätte taggad, det var ju sjukt lääängesen. Blir bara en L:D och lag klass, var ju inte tänkt att jag skulle hoppa bohus cupen men det blev ändrade planer. Men kan va lite bra och starta en lätt klass som första tävlingen och när man har en ny häst! :) Min kära kusin är så snäll och kör mig för att pappa inte är hemma + massa mammor. Eftersom Yana kan va lite  bråkig på tävlings platsen så har vi bestämt oss för att ta med Torina istället. Får åka med båda Prinsessorna nästa gång, kanske blir påskhoppet på Tanum ! :D

Men vi hörs måste dra! :D 

   Den hästen ska förvandlas om till enn riktig snygging med knoppar på söndag! :D

Blogg paus!

På grund av att tiden varit litet problem det senaste och andra anledningar jag inte vill ta upp här så tar jag en blogg paus! :)

Men hade tänkte börja igen den 11 April, men blir säkert något mellan det! :D

hörs!


stallet-hem-tjejkväll!

En riktigt stressig dag kommer det bli idag har mycket att göra! båda hästarna sa ridas. hade först tänkt att jag skulle rida lite markarbete men får se vad tiden räcker till ! ;) Torina var förövrigt riktigt fin igår jobbade på bra, men i början var v inte rikitgt överrens. men skönt att rida efter att ha varit sjuk! :D

men vi hörs, kommer bilder sen kanske! :D

  lite dålig bild, men fick bli den! :D

RSS 2.0