Sommar jobb

hej allihopa!

nu drar jag på sommar jobb, ska bli as nice. dessvärre kan jag inte ta någon dator med mig så det blir inget bloggande på 2 veckor jag tror ni kommer klara er
hoppas ni har det bra.

Puss Emelie

Min lilla dag

Tjoho allihopa!

idag har det varit lite konstigt väder först regn sen sol jätte konstigt. idag på förmiddan var jag hos farfar han bor på sånt där äldre boende och när vi skulle åka hem så var det en tant som försökte rymma med oss i hissen hahah radom. vi åkte typ till min farmors grav, där levde jag min lilla bardoms dröm jag.... ÅKTE RULLATOR NER FÖR EN BACKE. skit kul ;) Vi skulle också köpa ett mobilt bredband som jag kunde ha när jag ska sommar jobba men det var så dyrt och det är ju onödigt att köpa ett om man bara ska ha det i en vecka, någon som har ett jag kan  låna? Bobby gick jätte bra idag förresten. Idag ville jag bara att han skulle gå i en läg och stadig form. han gick jätte fint samlade sig jätte fint och och formen var jätte fin. Vi måste bra jobba lite med galopp fattningarna för han släng travar gärna in i galoppen men han blir bättre och bättre för varje dag.nu ska jag sova.


Sweet dreams<3



Hiss och Diss

hej allihopa!

itänkte att jag skulle göra mitt första hiss och diss. tänkte att det skulle vara filmer .
Hiss...




åhh... jag bara älskar filmen A walk to remember. så sjukt söt film, tänk om alla killar kunde vara som han gud va världen skulle vara underbar då <3
filmen är verkligen båda spännande och romantisk och rolig en super kombination. för er som inte har sett den se den verkligen värd att se. den får 10/10 stjärnor hahaha... 

Diss...



den här filmen dissar man verkligen. jag tycker handligen är dålig och den är inte specilet rolig som jag trodde den skulle vara. Slutet är hemskt jätte dåligt slut. ni som inte har sätt den se den inte den är inte bra. det ända bra/gulliga i filmen är den gamla tanten :) filmen får 1/10 stjärnor av mig.


hur har eran dag varit? min har varit kanon. Förresten läsare bli bättre på att komentera!!Ska sova natti natti.


Sweet Dreams<3 

Sommar kväll

mys mys, red ut med yohanna idag gamla minnen, lite synd bara att det regnade men men sånt får man stå ut med. vi var klara i stallet ganska tidigt typ 1 så stack vi hem till mig och käkade bullar och hade mysigt. Jag hade oxå en super mysig kväll med Yohanna, Miranda, Joakim och Lisa grillade och badade på Nordön super lyckad kväll. vattnet var jätte varmt oxå säger jag sveriges största badkruka.Men yohannis kommer åka till usa på lördag och vara borta i ett år kommer sakna henne sjukt mkt. men hon komer nog få det super bra! hur har eran kväll sett ut?

sweet dreams<3



Emelie <3 shopping=Sant

Tjena!

orkar inte blogga så mkt nu ska sova ska ut och rida med yohanna imrn, ska bli as nice. idag har jag och mamma varit och shoppat för jag ska ju på sommar jobb, har gjort mammas plånbok tom! det blev lite saker tänkte jag skulle skriva upp listan och kanske lägga upp några bilder. Just det jag skulle ju rida bommarmed bobby idag men det var så sjukt varmt 40 grader i solen. Så Bobby fick stå men det tyckte han nog var skönt han har gått alla dar i 2 veckor. nu ska jag sova. 

sweet dreams!<3  


listan

1.sockar
2. benskydd
3.schbrak
4. tre T-shirts
5.ett par skor
6. ridbyxor
7.jacka
8. tjocktröja
 
tror det var allt
shopping

 

Den här färgen men inte den här typen av model  köpte jag jacka.

shopping

 

 


Hård träning

hej Allihopa!

nästa vecka ska jag åka och sommar jobba och ta med bobby så et kommer bli hård träning. vi kommer jobba mkt bommar och cavaletti för att han ska jobba upp sig bättre. Ibland har en förmåga att få löjliga pet såvi ska tränna massa. dagens ridpass hade jag ju tänkt ta lite bom övningar, men jag tycker det är lite jobbigt att lägga ut bommar så at det blir rätt avstånd. Så jag tog hjälp av Linn, Lovisa och johanna men det blev lte ändrade planer skulle haft en hel bana med bommar men dom skulle hem så det blev bara tre men det är ju bra dt också ;)

Men imrn ska vi åka till svenskridsport och myone och shoppa lite får se vad det blir. men imrn blir det bommar somjag hade tänkt.
så här ska mitt rid shema se ut för veckan är det tänkt.

idag: dressyr/bommar
Onsdag: Bommar
Torsdag: Lång ritt med yohanna
Fredag: dressyr
lördag:dressyr ute och klättra
Söndag: ta det lite lungt med små hinder och dressyr.

tänkte också lägga upp en bild på hur min bom banna ska se ut imrn på ett ungefär.
hoppas ni får det bra i åskvädret 

pusselipuss:* minn lilla tränings bana

går dagens allsång

Hallo!

igår var jag då på allsång riktigt kul men det regnade så typ man fick sitta med luvan uppe hela tiden inte kul. Dom som var där var väl Pernilla Wallgren och Sara Lövgren och massa mer. fick några bra bilder dom kommer väl senare ska ju dra till läkö till helgen och då blir det inget bloggande. Och förresten nu i sommar äter man ju mkt glass och går på kalas och sånt och för första gången känner jag mig tjock så jag har betsämt mig för att börja jogga vad kan man annars göra några förslag?
hoppas ni får en bra helg sötnosar

puss!


En dag med daniela

Hej Allihopa!

idag har jag haft en super dag med daniela. gick upp rätt tidigt så jag vara jätte trött men, men vad gör man inte för kompisarna? vi gick ju såklart till bobby och  red både jag och daniela. sen tog vi en liten kör sväng med druva och palle mysigt! sen blev det hem och slappa lite kolla lite dator, men vi åkte till city gross senare och köte oss glass sommar på det ;)

mums har presis ätit jordgubbar med glass men den ena jord gubben var lite skum den hade skägg, ush så det blev hejdå på den.
nää... nu måste jag sova så jag orkar allt imrn 

puss på er och god natt!<3 

super kul !

TJA!

Wii är super glad ska sommar jobba på ett tävlings och utbildnings stall och jag får ta med bobby. men nu kanske dom behöver honom på medeltids dagarna så jag får vara utan häst första veckan. Men jag hoppas dom löser det det så jag kan ha honom båda veckorna.  idag vaknade jag jätte sent igen så det känns som hela dagen hade gått men, men...

följde med mamma och skulle shoppa lite blommor till mitt rum men blev ingenting. mamma trodde att det var 50% rea men det var tydligen förra veckan så inte så smart :D men jag såg en jätte gullig kille och han kollade på mig med wii... ajaja sen gick jag till stallet sara var super snäll och hjälpte mig med en box för att vi senare skulle vi rida ut. vi red ner till älven och tog ett litet fotbad. Bobby tyckte det var lite läskigt i början men sen gick han ut en liten bit. sedan blev det hem och chilla och äta super god matt makrill och nu sitter jag här och bloggar. har eran dag varit bra?

Pussss :*

party hos Yohanna

tjoho allihopa!

idag har det varit lite party hos yohanna.  men min dag började med att jag skulle gå upp klockan sju men typiskt mig stängde jag av alarmet så jag somnade om igen och vaknade halv nio istället så jag fick lite brottom. idag red jag och bobby dressyr i början var han jätte stel och stark men jag har ju inte kunnat rida honom på en vecka så hoppas det blir bättre sen. senare i rid passet släppte det han blev mjukare men fortfaranade stark. vi tog lite bommar oxå han var jätte pigg men försökte vara så njuk i handen som möjligt. hoppas han blir bättre imrn. 

hos yohanna var det helt galet vi käkade super go mat lite kyckling, kött, potatis och massa mer...
senare gjore vi en lek det var sex -kamp och det skulle förstås innehålla lite om sex det var till exempel att man skulle ha den sexigaste sexställningen hahaha min och lisas var ju så snyggast.
hahah massa random lekar. 

jag tycker det är bra när föräldrarna är rädda om sina barn men dom måste få ha lite kul oxå det är min åsikt vad tycker ni? :O  

vad har ni gjort i kväll då?



puss på er :*




hahah behövs det någon text?

sommar






SOMMAR BILDER!


Lite mysig dressyr på sommar ängen

Nu är jag hemma igen!

Hej igen!

nu är jag hemma igen, har faktiskt varit jättte mysigt i strömstad.  
jag har badat, det är ju helt otroligt. så har jag varit i själva strömstad centrum och när jag gick in i affären så var det tre killar som busvissla på mig hahaha och dom var ju faktiskt snygga ;)

senare när vi kom hem spelade vi krocket och då var min hund milou lös och så kom det en traktor och helt plötsligt sprang han i väg efter den om han inte hade ramlat hade han blivit överkörd. blev jätte rädd.
hoppas ni har haft det bra<3 nu ska jag gå och bli tjock och äta chips.
pusselipuss
 
förresten kommer jag lägga upp några bilder på Bobby och lite andra kanske. :)


RSS 2.0