natti natti!<3

hej allihopa!

nu hade jag tänkt att sova efter en dag med emma, läxor och såklart skolan :) har haft mysigt med emma kollt på idol och hon har hjälpt mig att plugga och massa mer... har också varit borta en snabbis och pussat på mina små bebisar<3 hoppas dom var glada att se mig! för övigt har jag skämts lite för att jag åkte hem i ridhjälm på emmas moppe förbi allihopa ops..! fick också tårar i ögonen av all vind ush...

men tänkte att vi hörs imrn blir nog mysig kväll med tjejorna ! <3

godnatt på er! :)


här komer två bilder på mina älsklingar!<3


Favoriter i repris? :)


sorry för min dåliga uppdatering!

hej på er!

ush... vad jag har varit dålig på at skriva ska verkligen förbättras!:) kan berätta lite hur jag har haft det dom här två dagarna det var väl lite som vanligt...

Månag:

var ju självklart i stallet! Bobby kan jag säga att han gick som en "klocka" blev så glad för han har varit lite jobbig och stel det sista. Tog först med mig gramanden ut för han brukar skärpa sig om jag använder den ett ridpass han vågar lixom lite svårt att förklara. MEn när jag väl kom ut behövde jag inte använda den en en ända gång Stolt blir jag över honom! :) Kan också berätta att jag har förhandlat med Elina ^^ jag ska mocka hennes box nästa helg på typ lördagen så ska hon mocka för mig måndag, idag och fredag moahahha så ond ! nj jag bara skämta tyckte det vr bra det vi kom överrens om hihih :)

Tisdag:

PLUGGHÄST!! :)     

idag blir det då stallet mamma ska laga pannkakor nu mums ! Sen ska jag dra till stallet rida bobby och hjälpa Elina längtar har fått en riktig kick känns skit skönt! :)

men hoppas att vi hörs i kväll.
puss på er era små gurkor :*

kolla mi i orginal hår inte varje dad man ser det ! inte jätte vakert men men ....


dagens ridpass!

Hej allihopa!

orkar inte skriva så mkt för att jag kollar på film :) Men jag tänkte berätta lite om dagens ridpass. Det gick inte jätte bra iaf han var stel och bråkade och ibland helt plötsligt släppte han ibland och sen blev han jobbig igen.  Det är sånna dagar man bara vill försvinna. Jag travade över lite bommar med där var han däremot fin han lyfte på benen väldigt bra och han kom perfekt på dom. men, men måste fortsätta kämpa. senare blev det att jag gick lite med palle bara. åhhh... en sak till jag vill så gärna berätta en liten "hemlighet" men känner att det kan bli väldigt mkt fel om det inte blir så men hoppas på det bästa! :) svar på komentar antog att det ar Yohanna som skrev! Men jag kan såklart skicka bilden hittade den häromdagen :) Vi hörs imrn.

Sweet Dreams :*       
 hahah hittade en gammal bild på mig och malin :)<3


Första intrycket av en hästannons?

Hej på er!

tänkte ta upp det här med hästannonser! jag kollar annonser nästan varje dag inte för att jag söker häst utan för att jag tycker det är roligt och se vilka hästar det är om dom är fina, man känner ägaren etc. :) Men man vill att första intrycket ska vara bra eller hur? jag tyckr nog bilden är den vitigaste det är det första man ser om det är en fin bild med bra skärpa och hästan ser ut som bäst eller om det är en mindre fin bild när hästen står i hagen, boxen eller om det är tråkigt väder... 
en annan sak som jag tycker är viktig är att hästen har film det gör väldigt mkt man kan se hur hästen rör sig beter sig och kanske få en uppfattninig hur den är och om den är något för dig? ;) Nu säger jag ju inte att texten inte är viktig utan saker jag tycker är viktigast.
Men text om hur hästen är och vad den har gått och hur den beter sig är ett måste! Nu är det så här oxå att vissa är bättre på att skriva än andra men jag tycker man ska skriva så utförligt som möjligt och göra sitt bästa mer kan man inte göra! :) eller vad tycker ni?

 
tack för ni har lyssnat på mitt eviga prat, men lite kul med sånt här ibland eller vad tcker ni? :) Förresten tack Felicia för den fina headern du är underbar!<3 vad jag har gjort för övrigt är att jag idag har varit på ikea blev inget shoppande men fick kolla runt lite och fick insperation! :)
senare red jag bobby han var lite stum i munnen idag det gillar vi inte men släppte senare i ridpasset fick ta lite bommar idag med :) sen blev det att rida yes hon var sjukt pigg en raket! jag skojar inte hon hoppade och stuttsade och vad man nu kan göra mer, knas ponny....<3 nu ska jag sitta och slappa lite så skriver jag mer imrn..
ps. hoppas det var okej för dom som har lagt ut dom här bilerna att jag snor dom lite. schh..... säg inget ;).

puss på er livsnjutare! :)  


Hopphäst säljes!. Hästar säljes

Hblsto -04. Hästar säljest.ex. hur kul är den här bilden?


hihi (A) felicia här !

Hihi , jag är busig har inte frå´gat emelie ifall jag får gästblogga men jag gör det ändå för jag har gjort hennes nuvarande design (A) x'D
Men iallafall så gör jag gratis Design , så ifall ni vill ha gratis design kontakta mej !
http//feliciatollesson.blogg.se
Jag gör deisgnen efter dina önskemål så gott jag kan ! :D

// Felicia

Taco kväll!

idag blir det tacokväll med mammi! :) eller aa vi har presis ätit och sitter och kollar på film myspys! hoppas bobby har klika mysigt nu när han har börjat stå inne, han gick faktiskt hyfsat idag, men han har varit finare tycker han ar blivit stelare nu men vi får ara kämpa på :) blir nog uteritt imrn för att jag inte gjorde det idag men vi får se..

men hörs imrn puss:* 


Fail väder!

Hej på er!

nu sitter jag och äter smörgås och tittar på barnpogram i det tråkiga vädret. Faktiskt riktigt mysigt! förresten gud va vädret är tråkigt dimma molnigt och bara almänt tråkigt. Varför måste det alltid var så tråkigt väder när jag ska till stallet? aja nog om det... blir då stallet sen ska ditt tidigt för dom mobbar mig att jag alltid kommer så sent hhaha! hade ju tänkt rida ut i dag men det beror helt på hur vädret blir och just nu ser det ju inte jätte lovande ut eller hur? men ska dra till skolan nu så vi hörs i kväll!

pussellipuss!

bild från i våras!

Nu blir det att plugga med matilda!

ni hörde rätt vi ska plugga! Bara för att vi är  så sjukt duktiga flickor. Men vi ska inte plugga hemma vi ska hänga med mamma på smyckepartyt hon ska ha, får se om det blir så mkt plugg ;) Nej seriöst nu vi ska plugga så jag slipper göra det i helgen måste ju rida! så det blir inget stall idag men vi hörs väl i kväll! :) 

hörs!<3 


gammal bild!


hörs i morgon?

godnatt på er!

är faktiskt ganska trött så jag ska gå och lägga mig. jag berättar mer om dagens ridpass imrn! :)

puss<3

sitter i skolan...

Hej allihopa!

sitter i skolan och har ganska soft dag först arbetspass lunch engelska, matte och aarbetspass :) lite soft iaf.. senare blir det stallet tror inte jag kommer hoppa. Kanske kan få med min mamma så jag kan ta lite bommar och stuts :) snacka om att vintern är påväg hur kallt som helst snart får man ta fram vinter jackan och vantar ush...

Hörs sen ! puss :)

Måste bestämma mig!

Hej på er!

imrn åker pappa till tyskland och kommer hem på måndag. Han undrar om det är något han ska köpa till mig? listan kan nog bli sjukt lång men känner inte riktigt vad jag är säker på någon som har något förslag? behöver sjukt mkt hjälp asså :) aja nu ska jag snart ringa klara men måste plugga färdigt först! 

hörs i morgon!<3 


klara! :)

hur min vecka blir!

hej på er så här kommer min vecka se ut antagligen ! :)

Hörs imrn pöss:*


blir stallet nu!

tjoho!

skriver mer i kväll om mitt shema för bobby ska ju till stallet nu så hinner inte skriva :)

puss :*



bild från i Fredags!<3

god morgon!

Hejsan!

nu blír det snart skola ush... vad helgen har gått fort! senare blir det såklart stallet jag och bobby ska nog träna lite dressyr eller varför inte rida ut beror på vädret! :) ajaja ses sen....

puss:*

Annons på träns!

Brunt träns med strass!

säljer mitt träns som är i storlek ponny. är i gott skick.  det är brunt med ljus brunt innerfodring och väldigt mjukt. jag vill ha 400 kr för det ev. prutbart. passar alla hästar från B-ponny till D-ponny. mejla mig på [email protected] om du är intresserad.

puss emelie:*





Ensam mamma söker!

Hej på er !

tråkigt väder det varit hela helgen eller hur? ush... man känner verkligen att det börjar bli höst, vill ha tillbaka sommaren! :)
aja det var inte det jag skulle snacka om. sitter och kollar på ensam mamma söker känner en som är med där så hela familjen satt sig för att kolla så börjar det med att hanåker ut hahha ;) klockren, men kollar ändå. var i stallet som vanligt idag blev dressyr och ett lite mini hinder han var jätte duktig, han har gått bättre men helt okej. igår var emma och johanna här hade jätte mysigt men vid 2 tiden började jag och emma bli en aning trötta hahaha. Sen är hon så sjukt smart hon hade tappat sin mobil och typ skylde på massa männniskor så hade hon tappat den bakom sängen så himla smart! :) Förresten så ska jag lägga in en annons på mitt träns på bloggen ska sälja det gör det i kväll någon gång.  hös sen då !

puss:*

nu blir det stallet!

Hej på er!

nu ska jag gå till stallet efter en galen kväll/natt med massa folk! helt galet var det men jag berättar mer i kväll för jag har brottom till stallet nu :)

puss :*

häst fri dag?

Hej Alla!

sitter i skolan och gör just nu ingeting. så jävla onödigt att vara i skolan idag kan ju lika gärna åka hem seriöst! :) Men, men sånt är livet! senare blir det att åka till stan med tjejerna blir nog skit mysigt, Sen blir det PARTY ! ;) så det blir en häst fri dag, det kanske inte är så kul är ju sugen på att rida men hinner inte det idag så min kära mamma får ta hand om min lilla Älskling!<3 nu har han iaf fått skor så jag kan rida som vanligt hur skönt som helst! vem vet vi kanske hoppar till helgen, who knows? :D
jag skriver mer imorgon eller ikväll.

Puss och kram älsklingar:*

skolfoto!

Hej sötnosar!

idag var det en mest spännande dag i skolan skolfoto! jag tror att jag pratar för dom flesta när jag säger att skolfotot är nog det mest läskiga och spännande saken i skolan. Alla vill ju bli bra på skolfoto perfekta Smilet och man vill helt enkelt se bra ut. Vi hade också skojfoto hahaha ala var helt random nog det roligaste. JAg var tönt kände mig rätt hm.... inga komentarer ;) längtar tills jag får korten ! lägger upp en liten bild. 
förresten i morgon blir det nog en stressig dag för mig för att vi ska göra en grej imrn vill int berätta hahah! plus att jag ska hinna gå till stallet hur ska jag få ihop det? kalla mig super women :) men vi hörs imrn hur det blir. Ska lägga upp en bild på yana nu glömde ju det förra gången.

Sweet dreams!:*  


Så här söta var vi!
 lilla sockertoppen! ;)

"Känd i skolan!"

fan va cool jag är typ 4 småkillar som kom fram till mig och ville ha atograf hahaaha nej så bra var det inte :) MEN jag skrev faktiskt atograf men jag frågade om dom ville ha bara för att det är val och sånt i skolan nu :) hur söta som helst vi kom också med ballonger och det blev en lång kö med massa små barn plus några sjuor. Fillip tog fan 3 ballonger så att några barn inte fick, inte okej fillip ;) Fick också en idol bild yaay kändis!  sitter just nu i skolan och chillar med dom bästa. men uppdaterar mer i kväll tror jag

Puss på er! :)

"Pirrar i magen"

hej bloggen!

gör just nu kladdkaka mums! Nog pratat om kladdkaka. Ni kanske undrar vad jag menar med min övertext? Jo det är så här att imrn ska jag ju till stallet som vanligt, Men jag och mamma och pappa ska ha ett litet möte med dom om "my future" har blandade känslor är både glad ledsen, nervös, oh tycker att det ska bli sjukt spännande. vet inte riktigt om jag kan berätta vad det är mer. "Is top secret" Säger bara så, sålänge så det inte blir något missförstånd... Kanske skriver mer imrn om det när jag vet lite men är inte säkert. ;)  en sak som är sjukt chill är att vi skutar 14.10 varje dag från skolan för vi har valvecka sjukt skönt! hinner göra mkt mer då och kanske inte komma jätte sent från stallet. just det jag skrev ju igår att jag skrittade Yana för att hon har haft ett stort sår och håller på att sättas igång. Ni kanske undrar vart hon har fått det?:O. Kan berätta för er som undrar hon var i hagen och hon var i samma hage som candy så blev Yana lite dur på Candy tror jag och Yana började sparka Candy så antagligen fick Cansy en träff så det blev ett ganska djup sår Candy blev lite halt hon med och svullen i benet. Känner att Yana är en otroligt smart häst haha :) tänkte jag kan lägga upp en bild på yana för er som inte vet vem hon är! Men tänkte äta lite kladdkaka nu så vi hörs imrn kanske före eller efter mötet
 
Sweet Dreams<3  

sorry!

Sorry för att jag har varit dålig på att skriva ska bli bättre.  Red iaf bobby idag han ar jätte fin snacka om att han har skärpt sig !
skrittade oxå Yana som håller på att sättas igång igen efterhon har haft ett ganska stort sår. Skriver mer imrn när jag har tid.

Puss :)

Hjälp?!?

Hej !

asså någon som kan hjälpa ig har klippt ihop en film så ska jag lägga upp den på youtube men så funkar det inte. den överför men är inte helt färdig någon som vet vad felet är? Men nu måste jag skynda mig ska till stallet puss :)

god eftermiddag! :)

Hej på er!

gud vilket tråkigt väder det är i dag. Precis innan jag skulle gå upp förrut var jag as "pepp" för den här dagen kände att den skulle bli bra. Så kollar jag ut och det är jätte molnigt och grått helt "opepp". Men, men snt får man leva med ;) har ju tänkt att gå tll stallet snart blir nog en hel del städning idag med för dom håller ju på att ta bort tack wiiii :) Senare i kväll ska jag inte gra ett skit jätte tråkigt så funderar på att smsa malin och fråga om hon vill komma till mig leer varför inte malin h, miln a och mila ? får se hur det bli. 

hörs senare puss:* 



hej, hej !

Sitter i soffan och myser efter stallet. Jag red bobby i manegen ändå det sliter inte eftersom det är så mjuk där så det fick bli ett litet ridpass. första delen av ridpasset var han lite bråkig och fick lite fyrtaktig galopp, så jag ville helst bara försvinna där ifrån  MEN.. blev bättre och till slut slappnade han av och det fanns lite bommar där inne som jag inte kunde motstå att rda lite över.
Men kände att han fick en riktigt bra galopp och släppte i sidorna. Mot bommarna blev han rakstäld och i svängarna mot var han böjd och riktigt fin. Så jag var faktiskt riktigt nöjd sen.

Förresten är jag så smart. JAg är nämligen ganska mörkrädd och när jag hade ridit färdigt bobby och skulle släppa ut honom i hagen för han går ute på natten. Jag gick ut själv och jag spände mig hela vägen för jag var rädd för att någon skulle komma så ser jag en svart klum vid gräset. Men jag kunde inte riktigt se vad det var i mörkret så jag tänkte direkt det är en männika som sitter ner. och hästarna var ju nästan vid den där svarta klumpen. Men så kommer jag närmare den och ser att det är en brunn hur smart får man vara hhaha! :)

men vi hörs imrn hoppas jag !




Dagens planer!

hej allihopa!

Slutade lite tidigare idag för att vi har varit i valstugorna i kungälv så slutade lite innan ett. väntar nu på att mamma ska hämta mig ohs mormor. Idag får jag se om jag rider bobby beror lite på om han fått skor eller hur hans hovar ser ut. Har tänkt jätte länge att jag ska tjära hovarna men eftersom han går ute så har det blivit lite svårt att göra det. men men om det blir ridning blir det bara att lösgöra honom lite och inte rida allt för länge bara lite i alla gångarter.  Förresten gud va jag är sugen på att shoppa och tävla behöver lite saker t.ex. benskydd, shabrack behöver man alltid ;) mössor till det. Har tänkt att jag ska sälja mitt gamla träns så jag kan köpa ett nytt vill ha ett mörkbrunt dyon träns till bobby. jag älskar det! och så klart vill jag ha dom ridstövlarna som var tänkt att köpa till mig och mysiga höst tröjor. så det är bara att spara pengar :) hörs i kväll om mitt ridpass.  

Puss :*

plugghäst + soffpotatis = sant

tjoho!

har varit en blandning av en plugghäst och en soffpotatis hahah fin, fin kombination! :) som ni frstår så har det inte varit något stall idag. Kan ara lite skönt för bobby att ta det lungt + att han har tappat två skor och en är lös så det blir bara lättt ridning tills dom får tag på en hovslagare. Han vi brukar ha är sjuk så det är bara att leta efter en ny så länge. aja imrn blir det att jag skriver lite mer för sen är det HELG!! veckorn går fort snart nationella prov huh... ajaj man ska tänka på roliga saker. HA det bra! ;) 

sweet dreams:*  


god morgon!

Hej på er!
 
nu ska jag snart gå till bussen kockan börjar bli mkt :) gud va den här veckan har gått fort det är snart helg igen och ska bli så himla skönt! bobby var helt okej att rida i går lite jobbig i början men det släppte. men skriver mer senare i kväll för nu har jag brottom

puss emelie:*

1000 frågor och inga svar...!

Gud
va det finns mkt at tänka på nu.
 både nu i höst och vår och framför allt i framtiden. som att vilket gymnasium man ska välja vill man flytta eller ska man gå här hemma?? ska man välja någon linje som man tycker är rolig eller satsa på en med bra utbildning och ändå rolig?. ska man ha kvar sköthäst eller köpa egen eller ska man kanske ha två?
börja träna för bra tränare i vår ? åka iväg och jobba i ett stall för att denare kanske kunna få sommarjobb hos någon känd?
listan kan bli mkt längre än så här hur tänker ni några förslag? förresten jag har ju sagt att ni ska komenter om vad jag ska skriva om så det är bara att göra det nu ! ska snart till stallet måste äta förrst :)

ha det bra hörs sen :)


god natt!

vi hörs imrn skrev ett inlägg som gick bort så skriver imrn ett bättre inlägg :) varit en plugghäst idag hahah! 

Sweet dreams!<3

Så jävla surt!

Hej allihopa!

som ni vet skulle jag tävlat idag men blev inte så pågrund av att min häst hade ingen sko och hovslagaren var sjuk. Så vi ringde som galningar hela dagen men vem vill komma en lördag och ta en tapp sko? plus att han vaccinerades i måndags och jag hade inte en aning om det. Så det var en vecka man inte fick tävla så mamma ringde till överdomaren och hörde men det var bara fem dagar. Så helt slut efter den dagen.... :O Men, men får tävla om typ 2 veckor gud får ju inte tävla något. sorry förresten för att jag har varit lite dålig på att skriva men har faktiskt inte orkat. Men idag blir det dressyr med bobby kan inte rida ut för ens han har fått en sko. men jag tror vi hörs i kväll.

puss på er! :)

begravning...

hej allihopa!

idag kanske inte är världens roligaste dag ska nämligen på begravling min farfar har dött för inte allt för länge sen. Tänkte att jag kunde berätta lite om honom som person... Han var alltid glad och han tyckte det var jätte kul att jag höll på med hästar och han frågade alltid mig hur det gick med hästen. Han skulle igentligen följt med på någon tävling nån gång men han mådde inte så bra så ha han inte det. han har varit sjuk till och från hela tiden så det var nog rätt skönt för honom att släppa taget.  Rest in peace farfar <3 men nu ska vi inte vara ledsna ska senare till stallet. vet inte riktigt om jag ska rida dressyr eller om jag ska rida lite markarbete vad tycker ni ? blir nog foto och film på söndag för min underbara malin ska följa med kommer nog bli skit kul! ajja vi hörs väl i kväll.

Puss emelie

smyckeparty!

Hej på er!

har ni haft en bra dag? idag blir det smyckeparty hos sofie. mamma säljer olicka smycken och har lite partyn hos folk. nån som kanske är intresserad jag länkar till hemsidan som smykena kommer ifrån alltså Dag och natt. En annan sak hade ju tänkt att det här skulle vara en hästblogg men känner att det inte riktigt blivit så. så tänkte när jag har fått en ny header börjar jag om på nytt! aja ska göra läxa nu ! hörs..

puss:*


http://www.dagochnatt.se/


hoppträning!

Hej Allihopa!

äntligen få hoppa. tror inte jag har hoppat på 2,3 veckor minst? det gick iaf bra jag var lite sen som vanlig åch det skulle vara lektion efter så blev inte jätte länge. Det var tänkt att jag skulle bygga fram bana så när therese kom skulle vi bara hoppa men det fattade jag. Så therese byggde bara fram en linje för hon har ont i ryggen. men faktikt lite roligt. vi red lite åttor och han kom jätte fint. hoppade av rätt för det mesta, han har också fått en mer rytmisk galopp och kan ju säga att vi har tränat en del på galoppen så kul att det gav resultat. Måste bara träna lite på att kunna reglera honom fram och tillbaka, men tror det kommer. i helhet kändes träningen bra ;) kunde tyvärr inte filma för att mamma skulle till friskis och svettis och pappa jobbade. men lovar att filma till helgen när jag tävlar. Tävlingen blir på Askim bara en valig lätt d och lätt c. aja vi hörs imrn måste sova så jag orkar...

Sweet dreams :* 

RSS 2.0