Dissar kameror + Höst/vinter

Hej på er ! :)

Ni får stå ut med att jag har varit lite dålig på att skriva ibland hinner man bara inte okej? aja tänkte att jag skulle dissa lite saker till exempel höst/vinter hatar det på hösten är det massa lera och det regnar och är gråt visst är det fint när träden är i olicka färger men kan seriöst leva utan det! :) sen har vi vinter vad ska jag säga... hatar det eller hatar ett ett starkt ord okej jag tycker inte om det. Det är kallt och jag fryser alltid om mina fötter och fingrar, då tänker ni ta på dig mer kläder? då ka jag ju berätta att det inte är så lätt dom ända stövlarna jag kan ha är dom där med foder inne you know? men dom går ju sönder hela tiden och jag har nog köpt tre par men  alla har gått söder. Någon som har ett tips på hur man ska göra för att inte frysa? ;) Sen mina fingrar asså jag fryser alltid kan ha hur tjocka vantar som helst men jag brukar frysa men där kan ag faktiskt ine säga att jag alltid gör det ! :) okej det här kanske inte var jätte roligt att lyssna på men har ju ingen fantasi vad jag ska sriva om ni måste ge förslag!!

Nu ska jag gå över till gårdagens rid pass. Gick faktiskt riktigt bra! hade ju tänkt att bjuda på en film men men kameran var ju helt off och det stog på kameran att batteriet var slut men hade ju laddat det mysko! aja så vi fick filma med mammas kamera på mobilen men blev inte så bra men ska kolla om jag ksn lägga in den någon dag. MEn i början var hon hur fin som helst gjorde lite volter och flyttade henne lite och så. MEn senare när mamma skulle filma och så blev hon konstig men tror det var jag som blev lite spänd men är lite konstigt för jag brukar inte bli det men, men. Fick också sjukt dåligt samvete.... hon har varit lite tor i mun -giporna och jag har tagit helosan för att det inte skulle bli sår men så blev det de. Men jag tänkte det är ju för att hon har varit torr där så det har gått upp men sen tänkte jag tänk om jag har varit hård i handen ? men nej det har jag inte försöker vara så njuk som möjligt! så nästa gång blir det bettringar + helosan. Stakars princessan<3 
I morgon blir det iaf stallet så om det inte är för dåligt väder hade jag tänkt att klättra för lite variation och att hon kommer bli BIFF! hahaha Men kanske blir bilder sen.

Pusselipuss :*       


bjuder på en bild blir mer imrn! :)




Kommentarer
Postat av: klara

skruttan!

2010-10-27 @ 18:07:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0